Välkomnar våren

I helgen har hela familjen rensat bort spåren från hösten. Vi vill se det gröna gräset och förhoppningsvis alla årliga vårblommor som tar plats på trädgårdens baksida. Vårblommorna ger mig glädje, men den blomma som gör mig gladast är vitsipporna. Det är min favoritblomma, både för att den är vacker och doftar ljuvligt! För att få njuta av min favoritblomma, som inte sträcker sig högt upp mot himlen, måste alla höstlöven rensas bort. Löven kommer till nytta i trädgården genom att brytas ner till ny jord, därför har vi våra ställen där löven samlas.

Tyke har klippts kort, därför att han ska slippa alla hemska knutar i pälsen. Vi behövde en ny grund för att lyckas hålla pälsen fin. Js mamma betalade en jacka till Tyke och det blev en likadan som han hade när han var en valp. I Maj blir han 3 år. När jag jämförde en bild från då och nu insåg jag hur mycket han har förändrats. Frisyren skapade en större skillnad på honom. Han är söt när han är kortklippt, men jag längtar tills att han har i alla fall 6 cm lång päls.

I torsdags fyllde jag äntligen i min diabetes-tatuering, efter mer än 5 års tid.
Jag är så nöjd över att den äntligen ser ut som innan. Viktuppgången vid graviditeten har sträckt ut min hud, men nu är konturerna fina igen.

Nu är det dags att åka till söndagsmiddagen.
Hoppas att ni har haft en trevlig helg.

Tack för att du läste! 🙌
Allmänt | diabetestyp1, psykiskohälsa | | Kommentera |
Upp